Accountor Group

Vores vision

Vi er den førende partner for organisationer af alle størrelser inden for økonomistyring og personaleadministration inden for vores udvalgte områder.

Vores løfte: Passion for results

Vi elsker at arbejde for vores kunder. Vi vil dele dine mål og hjælpe dig med at bryde nye grænser. Vores passion er at hjælpe dig med at levere bedre resultater. Vi er meget konkurrenceorienterede og engagerede. Vi har en personlig og menneskelig tilgang, og vi brænder for at forbedre dine økonomiske resultater.

Vores tre kundeløfter

Forpligtet til aktiv og klar kommunikation

Vi kontakter kunden, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål, eller hvis vi bare vil sikre, om alt er i orden.

Økonomiopgaver handler om mere end bare at gøre det hele rigtigt. De handler også om gode kommunikationsevner. Vi sørger for, at du altid er opdateret omkring din forretning, og vi ønsker at sikre, at alt er i orden.

Levering én gang, til tiden

Vi giver vores kunder det, de vil have – på det rigtige tidspunkt og som aftalt.

Alle vores kunder er VIP'er, der modtager førsteklasses service. Du kan føle dig tryg og sikker, og du vil vide, at vi leverer som lovet, korrekt og på det rigtige tidspunkt

Ekspertise tæt på dig

Vi giver vores kunder nem adgang til den rigtige ekspertise. Lad os løse dine økonomistyringsproblemer, eller bare hjælpe dig med dem!

Vi tror på personlig service tæt på kunden. Vi ønsker at arbejde tæt sammen med dig, så du får den helt rigtige ekspertise og hjælp. Vi er nemme at få fat på via alle kanaler og leverer et fuldt spektrum af kompetencer, et sted i nærheden af dig.

Vores værdier

Vi er stolte af vores værdier: respekt, tillid, mod og fremtid.

Etiske regler

Hvorfor er det vigtigt at have "a Code of Conduct"?
Vi vil være pålidelige, ansvarlige og etiske i forholdet til vores kunder, partnere, medarbejdere, ledelse og andre interessenter.

Accountors 'Code of Conduct' er et vigtigt værktøj i forhold til risikostyring, og vores etiske reglesæt fastlægger de overordnede principper og guidelines, som alle vores medarbejdere, ledere og partnere skal efterleve. Disse etiske regler er godkendt af Accountors General Management Team og er hermed bindende for alle forretningsområder i alle lande. 

Se mere om vores Code of Conduct her.