2016_09_29
Danske referencer

Fitness World - Rekruttering til vores økonomifunktion

Der skal specialister til at rekruttere til økonomistillinger

Brian D. Jensen, Regnskabshef hos Fitness World, om valg af ekstern partner til rekruttering af økonomiprofiler: ”det kan være svært for en intern HR funktion at rekruttere til økonomifunktionen, da det kræver specialistviden om opgaverne. Vi har derfor valgt at samarbejde med en ekstern partner, når vi skal rekruttere økonomimedarbejdere.

Valget er faldet på Accountor, da Økonomi og Løn er deres fagområde. Deres rekrutteringskonsulenter kender de forskellige profiler, der passer til de forskellige områder i økonomifunktionen. ”

Meget tilfredse med udvalget af kandidater

Fitness World har indtil videre fået en kreditorbogholder og en lønansvarlig via Accountor. Det har ifølge Brian D. Jensen været en god proces: ” Vi har oplevet en god dialog med Accountor omkring at få de rette medarbejdere ansat i vores virksomhed, og vi har været meget tilfredse med udvalget af kandidater. ”

Fuld valuta for pengene – vi har ikke ressourcerne selv

Fitness Worlds oplevelse af tidligere rekrutteringsprocesser har været, at det er en tung proces selv at skulle håndtere og udvælge blandt 50-100 ansøgninger. Brian D. Jensen:” Vi har valgt at lade Accountor bruge deres tid og ekspertise; så koncentrerer vi os om forretningen. Det er en god aftale. Vi betaler gerne for eksperthjælp. ”

Vi vil benytte accountor igen     

”Vi har været tilfredse med tidligere forløb, og vi er faktisk pt. ved at igangsætte endnu en rekrutteringsopgave hos Accountor. ”

Brian D. Jensen, Regnskabschef, Fitness World.


Om FITNESS WORLD
I 2005 åbnede vi vores første fitnesscenter på Gasværksvej i København med henblik på at udfordre det dyre danske fitnessmarked på både pris, kvalitet, effektivitet og udvalg.
I dag, mere end 10 år senere, har vi over 150 centre i Danmark og beskæftiger i omegnen af 3.500 holdinstruktører, personlige trænere, kostvejledere og centermedarbejdere. De sørger for, at næsten en halv million danskere, hver eneste dag kan træne og motionere.

[fra: www.fitnessworld.com/dk ]