2018_01_22
Danske referencer

Loomis om assistance til både interim og fastansættelse

Brug for her og nu assistance i Økonomiafdelingen

”Da vi havde brug for akut hjælp i vores økonomifunktion, valgte vi i første omgang at gå efter en interim løsning. Accountor løste hurtigt opgaven, og vi fik på kort tid både en Financial Controller og en Bogholder, som kunne hjælpe os med det samme. Vi var meget tilfredse med begge konsulenter, og efter et par måneder endte vi med at fastansætte begge interim konsulenter.

Effektiv rekrutteringsproces– vi fik præsenteret to kandidater, og ansatte begge to

Da vi havde brug for yderligere ressourcer i vores økonomifunktion, var det nærliggende at kontakte Accountor igen. Vi satte en rekrutteringsproces i gang for at finde den helt rette Junior Controller til fastansættelse.

Accountors rekrutteringskonsulent havde sat sig grundigt ind i opgaverne og vores virksomhed, og det betød, at vi på kort tid fik præsenteret 2 velkvalificerede kandidater til stillingen. Da både kemi og kvalifikationer matchede vores krav, valgte vi at fastansætte begge kandidater som Junior Controllere.

Smidighed i processen - interim og fastansættelse

Jeg synes, det var tydeligt, at Accountor havde et stort og kvalificeret kandidatnetværk, både i forhold til interim og fastansættelse. Vi oplevede en smidighed i processen, og vi kunne sagtens forestille os at bruge Accountor igen, hvis vi får brug for assistance i økonomiafdelingen på den ene eller anden måde.”

Peter Kilsgaard Holm, Head of Accounting & Compliance