HR Serviceydelser

HR Services

Har du brug for hjælp til HR i din virksomhed?

Kontakt os

Vi tilbyder at varetage alle HR opgaver i virksomheden, eller en del af dem, afhængig af virksomhedens behov.

For større virksomheder tilbyder vi at være HR specialister på en række nærmere aftalte områder.

Lej en HR medarbejder

Har du brug for midlertidig assistance til varetagelse af HR opgaver i din virksomhed? Accountor tilbyder at du kan leje en af vores HR konsulenter i den tid, du har behov for. Vores erfarne HR konsulenter kan træde til med kort varsel og håndtere akutte opgaver eller længerevarende strategiske HR projekter.

HR Outsourcing

Det kan også være, at din virksomhed har en størrelse, hvor du med fordel kan overveje en outsourcing af HR funktionen? Vi oplever ofte at virksomheder, der er i vækst, rammer et punkt, hvor det ikke længere giver mening at HR ligger på direktørens bord; hvor virksomheden har brug for en professionel HR funktion sammensat med forskellige HR kompetencer.

Skræddersyet HR funktion til din virksomhed

Med Accountor's HR Outsourcing Service, vil vi sammensætte en løsning, hvor du vil få adgang til præcis de ressourcer, din virksomhed har brug for til at etablere en professional HR funktion.

Med outsourcing af HR området overtager Accountor ansvaret for opgavernes udførelse. Vi gør det ved at være tilstede i virksomheden. HR kræver tilstedeværelse og kan ikke løses uden tæt samarbejde med virksomhedens ledere.

Accountor stiller en HR partner til rådighed for kunden i et nærmere aftalt tidsinterval. Det kan være fuldtid, 2 dage om ugen eller f.eks. 2 dage om månedens, afhængigt af virksomhedens størrelse, kompleksitet eller behov.

HR partneren løser aftalte opgaver i virksomheden, og trækker i øvrigt i relevant omfang på Accountors specialister. Accountor har specialister indenfor de fleste HR områder, fra rekruttering og onboarding til personalejura og strategi implementering.

Du får alle relevante HR ressourcer i én løsning

Fordelen ved at lade Accountor varetage din HR funktion, er du får adgang til lige præcis de ressourcer, du har behov for, hvis du f.eks. skal bruge en personalejurist ad hoc, en HR administrator et par dage om ugen og en HR partner på deltid. På den måde får du alle relevante ressourcer i én løsning i stedet for at skulle ud at ansætte.

HR partneren er overfor den administrerende direktør ansvarlig for, at virksomheden, her en velfungerende HR funktion.

Værd at overveje en outsourcing løsning, når du:

  • Ønsker mere tid til at fokusere på din strategi
  • Vil reducere dine omkostninger til HR
  • Ikke har ressourcer -eller kompetencer - in-house til at håndtere specifikke opgaver.
    Herunder:
  • Facilitering af forandrings- og udviklingsprocesser/organisationsændringerPersonalejura
  • Udarbejdelse af personalehåndbog
  • Test af kandidater i rekrutteringsproces
  • Etablering af arbejdsmiljøorganisation
  • Kompetenceafklaring- og udvikling