Lej en økonomikonsulent

Lej en økonomimedarbejder

Har du behov for midlertidig assistance i økonomifunktionen? Vi tilbyder udleje af vores fastansatte løn- og økonomimedarbejdere til din virksomhed.
Vi kan levere med kort varsel og i det tidsrum der er brug for.

Kontakt os Hent produktark Kundereference all-round- & løn-bogholder

Vikarer til økonomiafdelingen

Ved sygdom eller travlhed i virksomheden kan der opstå behov for at indhente midlertidige medarbejdere. Accountor tilbyder udlejning af regnskabschef, økonomichef, CFO, bogholdere eller øvrigt personale inden for økonomi og regnskab på vikarbasis.

Når behovet for ekstra personale melder sig, kan det betale sig at tage imod hjælp fra eksperter i udlejning af medarbejdere, særligt når det skal gå stærkt. Accountor har et stort netværk i branchen samt et indgående kendskab til vores mange funktionæransattes faglige kompetencer. Vi kan således sammensætte et optimalt interim personale på en eller flere medarbejdere til din virksomhed, også med kort varsel.

Vi tilbyder økonomimedarbejdere på midlertidig basis. f.eks.:

  • Vikar Regnskabschef
  • Vikar Økonomichef
  • Vikar CFO
  • Vikar Debitor bogholder
  • Vikar Kreditor bogholder
  • Vikar Løn bogholder
  • Vikar Controller

Få midlertidig assistance

Indsætning af midlertidige medarbejdere kan være nødvendigt for at opretholde virksomhedens effektivitet. Ved sygdom kan en ekstern interim regnskabschef eksempelvis sørge for kontinuitet, eller en interim økonomichef kan aflaste arbejdsbyrden i perioder med spidsbelastning. Vi er indstillet på at yde en fleksibel service med øje for din virksomheds specifikke behov. Vi kan stille en interim CFO til rådighed i et halvt år på fuld tid, en interim økonomichef et par dage om ugen, en interim regnskabschef på deltid eller noget helt andet. Du bestemmer, vi leverer.

Typisk proces
 


Det siger kunderne:

COOP om leje af 22 økonomikonsulenter, se video her:

IMERCO om leje af bogholdere via Accountor:

”Vi stod med et akut behov for hjælp i bogholderiet som følge af vores opkøb af 25 butikker fra Inspiration. Følgevirkningerne af opkøbet gjorde, at der var en række opgaver indenfor finans, debitor, kreditor og lager, som vi hurtigt skulle have styr på. Vores behov gik helt enkelt på, at vi havde brug for assistance med det samme; og det fik vi via Accountor. Dagen efter vores forespørgsel, mødte to kompetente bogholdere op på vores adresse. Forløbet gik ikke bare stærkt, men vi fik også de rette profiler til at løfte opgaven."
Steen Jørgensen, Finance Manager, IMERCO.


Kontakt os

Tag kontakt til Accountor, hvis du vil vide mere om vores interim services eller har en forespørgsel på en opgave, vi kan være behjælpelige med. Vil du kontaktes af os, så udfyld denne kontaktformular og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. +45 44 34 50 00 eller skrive direkte til Salgsdirektør Martin Søgård Olsen på martin.olsen@accountor.dk