Vikarer bogføring

Hos mange virksomheder er det en enkelt person, der tager sig af regnskab og bogføring. Derfor er det ofte ganske problematisk, når personen bliver syg, holder ferie eller skal på barsel, og der pludselig ikke står nogen klar til at overtage opgaverne.

Kontakt os

Hos Accountor tilbyder vi dygtige vikarer til bogføring, lønadministration og andre finansielle opgaver. Vi er specialister i bogholder vikarer og kan overtage bogføring og regnskab i din virksomhed fra første dag uden problemer. Så kontakt os i dag og få mere information, hvis du står og mangler en af vores dygtige vikarer til bogføring.

Vi assisterer både større og mindre virksomheder og er klar til at træde til med få dages varsel. Har du akut brug for en eller flere vikarer til bogføring, så lad os hjælpe dig hurtigt videre.

Overvejer du bogholder vikarer?

Mangler du assistance til dine regnskaber? Hos Accountor bliver du tilknyttet en eller flere faste bogholder vikarer gennem hele vikariatet. Skulle vores medarbejder blive syg, så sender vi selvfølgelig en anden vikar bogholder, så du ikke pludselig står og mangler hjælp.

Andre fordele ved at vælge vikarer til bogføring er:

  • Stor fleksibilitet – hurtig tiltrædelse så den daglige drift opretholdes
  • Assistance fra din bogholder vikar i netop det relevante antal timer
  • En fast aftalt pris på dit tilbud på vikarer til bogføring

Kontakt os i dag og hør mere om vores assistance til de daglige regnskaber. Fortæl os om dine behov – fra få timers arbejde til fuldtidsansættelser i en kortere eller længere periode. Så skræddersyr vi hurtigt en professionel løsning specielt til dine ønsker. 

Hjælp til rekruttering af bogholder 

Hvis du har brug for hjælp til rekruttering af bogholder til en fast stilling, kan vi også hjælpe. Vores rekrutteringsteam har et stort netværk og database inden for økonomiprofiler - kreditor-, debitor-, finans- og lønbogholdere. Læs mere om vores rekrutteringsydelser her. Vi tilbyder at hjælpe med en del af processen, eller varetage hele rekrutteringen, fra afdækning af profil til ansættelse. 

Få et tilbud på vikar bogføring

Ring til os på 44 34 50 00 og få vores uforpligtende tilbud på vikarer til bogføring. I fællesskab finder vi den rette løsning, så du og din virksomhed får den bedste bogholder vikar til dine behov og arbejdsopgaver.

Vi kan hjælpe med:

  • Vikar bogføring
  • Vikarer til momsregnskab og kreditorstyring
  • Vikar til løn
  • Bogføring vikarer til periode- eller projektregnskaber
  • Hjælp til personaleadministration

Vil du vide mere om vores kompetencer og tilbud? Eller vil du vide mere om vores værdier og kundepleje? Uanset hvilke spørgsmål du sidder med vedrørende vikarer til bogføring, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Du kan også bestille et tilbud på bogholder vikar direkte på vores kontaktside.

Vi ser frem til at høre fra dig – og vi glæder os til at give dig vores bedste service og assistance fra erfarne og professionelle bogholder vikarer.