Vi søger løbende dygtige specialister og ledere indenfor Økonomi, HR og Løn

Ledige stillinger Mød vores medarbejdere

Karriereveje hos Accountor

Der er forskellige karriereveje i Accountor - men helt grundlæggende handler det om at vise, at du kan og vil. I Accountor er udvikling noget, vi skaber sammen. Hvis bare du åbner munden, lytter vi med åbne ører.

Vi har medarbejdere, der har gået ledervejen, og ledere, der er blevet konsulenter. Vi arbejder ikke med fastlåste karriereveje, men med udvikling der matcher den enkeltes ønsker og kompetencer. Vi tilbyder fastansættelse, freelance eller projektansættelse.

Vi søger løbende efter kandidater til vores kunder
- økonomi- og lønkonsulenter, Controllere, HR konsulenter og ledere

I Acccountor er vi specialister inden for: Rekruttering og Udlejning af økonomi- og HR konsulenter på interim basis. Vi hjælper store internationale virksomheder og mindre danske virksomheder med at finde de helt rigtige ressourcer til deres økonomi- og HR funktion. Til faste stillinger eller til projektansættelser. Det betyder, at vi hele tiden er på udkig efter dygtige kandidater med specialist- allround, eller leder-kompetencer inden for løn, regnskab, HR og økonomi. 

Du finder vores ledige stillinger hos Accountor og vores kunder her

Du er også meget velkommen til at registrere dit CV i vores kandidatdatabase, hvis du ønsker at komme i spil til en karriere hos Accountor eller hos en af vores mange kunder, som vi løbende matcher kandidater til. Vores kunder spænder bredt og dækker alle brancher, fra teknologi og medicinal til detail- og produktionsvirksomheder. 


Historien om Accountor

Læs historien om Accountor i PDF-brochuren nedenfor. Hvor kommer vi fra, og hvor er vi i dag? Hvordan skaber vi den bedste service overfor vores kunder? Hvad er vores vision? Svarene finder du her.