Vi er i dag 2600 medarbejdere i Accountor, fordelt på 7 lande. Alle med en 'passion for results.'

Ledige stillinger Mød vores medarbejdere Great Place to Work i 2016

Både i 2015 og i 2016 blev Accountor Denmark kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser i kategorien Mellemstore Virksomheder af Great Place to Work. Det er vi rigtig stolte af.

Vores medarbejdere nævner specielt: 'frihed under ansvar', 'højt til loftet', 'god stemning', 'tillid' og 'udviklingsmuligheder' som noget af det, der gør Accountor til en god arbejdsplads.

Der er forskellige karriereveje i Accountor - men helt grundlæggende handler det om at vise, at du kan og vil. Som Julia, en af vores tidligere praktikanter, nu HR & Rekrutteringskonsulent hos Accountor, siger:

“Jeg var helt klar en ‘rookie’ inden for HR og Rekruttering, da jeg som nyuddannet blev ansat hos Accountor, men jeg fik hurtigt muligheden for at udvikle mig personligt og fagligt inden for HR."

Igennem de sidste 2-3 års tid, har Julia udviklet sig til en erfaren Rekrutteringskonsulent. Samtidig har hun påtaget sig en masse nye opgaver inden for HR administration og udvikling. Nogle af opgaverne er en naturlig del af stillingen, og andre har hun selv opsøgt: "hvis du tager initiativ og viser, at du kan, er alle døre åbne. Du behøver ikke følge en formaliseret karriereplan - vær proaktiv og følg dine mål.

Jeg værdsætter virkelig den åbne kultur hos Accountor."