Lønadministration

Ved at outsource din virksomheds lønadministration til Accountor får du en professionel partner, som tager din lønadministration meget alvorligt. Vi sætter en ære i at give vores kunder en kompetent service med et personligt præg.

Kontakt os Hent produktark HR Jura

Følelsen af at være i sikre hænder er altafgørende, når du skal outsource din virksomheds lønadministration. Du skal kunne stole på, at deadlines bliver overholdt og at følsomme oplysninger behandles fortroligt. Desuden skal der tages hensyn til de menneskelige aspekter omkring løn- og personaleadministration. En professionel, problemfri og personligt præget lønadministration er ofte medvirkende til øget medarbejdertilfredshed.

Vores dygtige og konstant opdaterede medarbejdere kender alle relevante hjørner af lovgivningen og har omfattende kendskab til regler vedrørende indkomstskat. Vi sørger for, at dine medarbejdere altid får lønsedler og lønudbetalinger til tiden og er naturligvis opmærksom på, at lønadministrationen udføres i henhold til lovgivningen, og at der tages hensyn til kollektive overenskomster samt virksomhedens egen personalepolitik.

Elektronisk lønadministration

Accountor tilbyder en række elektroniske værktøjer, som ikke blot kan gøre hverdagen nemmere, men også spare din virksomhed for unødigt papirspild. Det er værktøjer, som blandt andet kan hjælpe med at holde styr på udgiftsbilag i forbindelse med rejseaktiviteter og som gør din lønadministration fleksibel og mobil. Alt, der kræves for at benytte disse værktøjer, er en internetadgang.

Desuden har vi specialiseret os i online timeregistrering. Også her er det tale om et fleksibelt værktøj, som kan benyttes hvor som helst og når som helst. Online tidsregistrering kan give dig og dine medarbejdere overblik over arbejdstid, faktureringer og meget mere. Dette værktøj kan skræddersys individuelle behov.

Nordisk løsning

For virksomheder med ansatte i flere nordiske lande, tilbyder vi en nordisk løsning, hvor vi gennemfører løn administrationen i alle 4 lande og tilbyder vores nordiske kunder en fælles rapportering, som giver et fuldendt overblik over lønnen i alle 4 lande. Hvis kunderne har brug for en nordisk løsning til registrering af ferie og fravær tilbyder vi også det.

Referencer

Se hvad DISA Danmark A/S, en af vores lønoutsourcing kunder, siger om samarbejdet med Accountor i videoen her.
Eller se hvad EFG Bondo synes om Accountor som partner på lønområdet her.
 

Kontakt os

Vil du vide mere om vores forskellige services vedrørende lønadministration, så udfyld denne kontaktformular og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. +45 44 34 50 00 eller skrive direkte til Salgsdirektør Martin Søgård Olsen på martin.olsen@accountor.dk