2014_06_04
Nyheder

CfL indgår Outsourcing aftale med Accountor Denmark

Danmarks største ledelseshus, CfL, har indgået et samarbejde med Accountor Denmark A/S. CfL har outsourcet deres økonomifunktion til Accountor, som fremover vil varetage alle opgaver inden for økonomifunktionen, herunder bogføring, løn og rapportering. Som en del af aftalen har Accountor overtaget 2 medarbejdere iht. lov om virksomhedsoverdragelse.

”Det har været et professionelt forløb, jeg har oplevet med Accountor, udtaler CEO, CfL, Wenche Strømsnes, og fortsætter ”det er tydeligt, at de har stor erfaring både med outsourcing og overdragelsesprocesser. Det giver en ekstra tryghed. Outsourcing er også et tillidsspørgsmål, og jeg kan kun sige, at jeg er varm fortaler. Accountor har sammensat et team af medarbejdere med lige præcis de kompetencer, der skal til for at løse opgaverne. Det har givet mig bedre muligheder for at fokusere på CfL’s kerneforretning, som vi kommer til udvikle yderligere i de kommende år, imens Accountor sørger for, at økonomifunktionen fungerer og understøtter vores udvikling af CfL”.

Salgsdirektør fra Accountor Denmark, Martin Søgård Olsen, fortsætter: ”Vi er utrolig glade for at kunne byde CfL velkommen som kunde. Vi er allerede i fuld gang med opgaverne. Vi ved, at CfL gennemgik en meget grundig proces, før de valgte Accountor, og vi er stolte af CfLs valg af os som partner på outsourcing området."

For yderligere information kontakt venligst:
Accountor Denmark A/S
Martin Søgård Olsen
martin.olsen@accountor.dk
Tel. +45 44 34 50 00

CfL
Wenche Strømsnes
wst@cfl.dk
Tel. +45 70 23 00 22

________________________________________________________________________________

Om CfL
CfL er Danmarks største ledelseshus. Et klubhus for ledere, der vil arbejde med udvikling baseret på den bedste praksis. I kernen af CfL er et stærkt ledelsesfagligt miljø, der består af specialister i en lang række ledelsesdiscipliner. Vi er ca. 90 medarbejdere. Rundt om CfL er ca. 900 danske offentlige og private virksomheder, der lærer med og af hinanden via os. Resultatet af dette arbejde integreres løbende i vores værktøjer, rådgivning, netværk og kurser. Se mere på www.cfl.dk