2014_08_06
Nyheder

Gratis morgenmøde - Optimering af din virksomhed

Brug et par timer på at få mere viden omkring mulighederne og se på din virksomhed fra nye vinkler. Vi holder gratis morgenmøde i København den 18.9. og i Aarhus den 9.10.

Vi har samlet det bedste af det bedste indenfor virksomhedsrådgivning, moderne regnskab, alternativ finansiering til vækst, samt risikostyring og lovgiving.

Sæt Strøm til dit regnskab - den moderne regnskabsafdeling
Hør Accountor fortælle hvordan regnskab er gået fra manuelle processer til automatiserede systemer og hvordan dette kan hjælpe din virksomhed med at spare administrative ressourcer.

Risikostyring i din virksomhed
Hør Ret&Råd fortælle hvordan risikostyring i din virksomhed kan optimere dine processer og give dig et bedre overblik over virksomhedens risikoprofil, samt få en god forståelse for fordele og ulemper ved at drive virksomhed i selskabsform.

Rådgivning med vilje
TimeGruppen ser med friske øjne på dine udfordringer og muligheder. Hvordan vækster du din virksomhed? Landets dygtigste akademikere står parat til at rådgive din virksomhed. Helt gratis.

Tror dine kunder også at en måned er 60 dage?
Svea Finans fortæller om hvordan Fakturakøb og Inkasso kan sætte skub i din virksomheds vækst og hvordan din virksomhed får penge hurtigere uden at gå på kompromis med kundernes betalingsfrister.

Mødested og tid
Møderne afholdes i Brøndby den 18.september kl. 8:00-10:30 i Roma Logen på Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby

og i Aarhus den 9.oktober kl. 8:00-10:30, Hotel Scandic Aarhus Vest, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Der vil være morgenmad fra kl. 8:00 og oplæggene starter kl. 8:30 (gratis parkering både i Brøndby og Aarhus).

Tilmelding
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding sker til: mvm@time.dk
Husk at skrive "Brøndby" eller "Aarhus" i emnefeltet.