2016_11_16
Nyheder

Accountor kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser i 2016 af Great Place to Work

Accountor blev ved en prisoverrækkelsesfest i Cirkusbygningen i går aftes kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser. Flere end 128 virksomheder deltog i undersøgelsen. Vi er både stolte og taknemlige over en plads på listen!

Adm. Direktør, Karsten Heiselberg, siger: ”Det er andet år, at vi deltager i kategorien ”Mellemstore virksomheder.” Sidste år blev vi ligeledes placeret blandt de bedste virksomheder på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser. Det var vi stolte af sidste år, men vi ville gøre det endnu bedre. Så siden sidste undersøgelse, har medarbejdere og ledere arbejdet tæt sammen om udvalgte fokusområder. Det er fantastisk at opleve, hvordan vores indsats har bidraget til endnu mere tilfredse medarbejdere. ”

På spørgsmålet ”Alt taget i betragtning, mener jeg, at det er et rigtig godt sted at arbejde” svarer 95%, ja.

Mads, Senior HR & Rekrutteringskonsulent supplerer: ”det der for mig gør virksomheden til en god arbejdsplads, er bl.a. friheden. Den betyder rigtig meget. Der er stor tillid til medarbejderne her. Og så er det også rigtig dejligt, at der er så kort vej fra forslag til handling. Hvis man har en idé, er ledelsen åben for at høre den, og man kan hurtigt få et svar på, om der er go – eller no-go.”

=