2017_01_05
Nyheder

83% af vores kunder anbefaler Accountor til deres netværk

Kundetilfredshedsundersøgelse er afsluttet - og en vinder er fundet

Vi har afsluttet og evalueret den årlige kundetilfredshedsundersøgelse og kan med glæde konstatere, at hele 83% af vores kunder anbefaler Accountor til deres netværk. Det er vi glade for og samtidig vil vi i 2017 tilstræbe at få det tal endnu højere op.

Generelt viser kundeundersøgelsen en fremgang på alle vores primære områder som er bogføring, lønadministration og leje/rekruttering af økonomimedarbejdere.

Men en enkelt afdeling skiller sig alligevel ud, nemlig vores Accountor Online løsning, som er en moderne løsning, hvor mindre og mellemstore virksomheder outsourcer både bogføring og løn til Accountor, baseret på Accountors systemer som er specialudviklet til regnskabshuse.

Læs mere her: Accountor Online 

Som tak for hjælpen har vi trukket lod om et gavekort på 500 kr blandt de kunder, der deltog. Og det blev Torben Helløv fra Hexagon Geosystems Services, som blev den heldige vinder. Stort tillykke til Torben.

Hvem kan og må opstille årsrapporten?

Jeg vil også orientere om, at danske datterselskaber af koncerner som er børsnoteret er underlagt reglerne for EU PIE's, hvilket betyder, at datterselskabets revisor ikke må udarbejde skatteberegning samt opstille årsrapporten. Dette kan Accountor hjælpe med.

Kontakt endelig din daglige kontaktperson eller undertegnede, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker til samarbejdet.

Martin Søgård Olsen,
Salgsdirektør

martin.olsen@accountor.dk
Accountor Denmark