2017_10_31
Nyheder

Accountor styrker HR Ydelser med ansættelse af Helle Ditlefsen

Helle Ditlefsen er ansat som Senior Consultant med ansvar for HR Ydelser i Accountor Denmark, herunder Outsourcing, Interim og HR koncepter samt HR Jura. Helle kommer med 25 års erfaring indenfor HR og fagrelaterede områder, og hun har arbejdet med alle facetter af HR paletten og de tilstødende supportfunktioner, der tværorganisatorisk støtter forretningen og dens ledere.

Helle har et skarpt blik for virksomhedens mål, muligheder, behov og udfordringer. Hun har erfaring fra vækst- og mellemstore virksomheder, samt fra nogle af de største virksomheder i Danmark og udlandet.

Helle har gennem de seneste år arbejdet som Interim leder indenfor forretnings- og HR udvikling, større strategiske organisationsforandringer, køb og salg af virksomheder, leder- og teamudvikling samt rådgivning og coaching i forbindelse med ledelse, karriere, trivsel, stress samt mægling.

Vi glæder os til at arbejde sammen med Helle om at styrke og udbrede vores HR ydelser til virksomheder og organisationer på det danske marked.

Læs mere om Helle her.

Læs mere om vores HR Ydelser