Gå til hovedindhold
Blog
Finansiel outsourcing - Accountor Danmark

Finansiel outsourcing giver dig tid og effektivitet

Hvordan kan finansiel outsourcing hjælpe din virksomhed

Finansiel outsourcing er løsningen, når bogføring og regnskab kommer til at fylde for meget og tager tid og fokus for kunder og forretningsudvikling. 

Hvis du tænker at bogføring en kedelig rutineopgave, som bare skal overstås og stjæler tid fra vigtigere opgaver i din virksomhed? Så er der godt nyt til dig her! Ved at outsource dine finansielle opgaver sparer du nemlig både penge og får mere tid til at fokusere på det, du er bedst til. Med virksomhedsdrift følger uundgåeligt budgetteringsopgaver, lønadministration og generel økonomistyring. For mange er denne del af virksomheden dog noget, der skal overstås af ren og skær pligt – budgetterne skal jo laves, og medarbejderne skal have deres løn. Lyder det bekendt? Så kunne finansiel outsourcing være en løsning for dig!

Brug din tid på det, du er bedst til
Større virksomheder opretter ofte en økonomifunktion til at klare de økonomiske opgaver, mens opgaverne i de mindre virksomheder ender med at ligge hos lederen eller hos enkeltpersoner. Men der er faktisk en bedre løsning til virksomhederne – og det endda en løsning, som ovenikøbet sparer dig for både tid og penge.

Hos Accountor tror vi på, at man skal bruge sin tid på det, man er bedst til. Det er netop dét, vi gør. Vi elsker regnskaber, og for os er bogføring ikke en rutineopgave, men et vigtigt redskab til at opnå bedre indsigt i din virksomhed og herigennem hjælpe dig til at træffe vigtige beslutninger. Derfor tilbyder vi vores ekspertise til alle typer virksomheder, store som små. Prisen er volumenbaseret og transparent, og du vil derfor altid kende dine omkostninger.

Hvem kan drage nytte af finansiel outsourcing?
Iværksættervirksomheden vil kunne drage stor nytte af ekstern hjælp med bogholderi og regnskab, så der er mere tid og overskud til at fokusere på virksomhedens kerneopgaver. For virksomheden i vækst, hvor regnskabsdelen begynder at gribe om sig, kan det være fordelagtigt at lade en ekstern partner stå for al økonomiarbejdet. ”Accountors outsourcing løsning giver os en god besparelse. Alternativet ville jo være at ansætte selv, men det ville være alt for dyrt at ansætte til alle de ressourcer, vi får i én løsning hos Accountor. Outsourcing løsningen koster en tredje- eller fjerdedel af, hvad vi ellers skulle have betalt.” Systemet er automatiseret, men også fleksibelt. Jeg synes specielt, at det er positivt, at vi selv kan skrive fakturaerne, så de bliver præcis, som de skal være. Derudover er det et plus, at løsningen er transaktionsbaseret og kan skaleres efter behov - og vi håber da, at vi vil vækste sammen med Accountor.” CEO, Jesper Gettermann, Comized Den større virksomhed, som allerede har egen økonomifunktion, vil kunne spare 20-25 procent ved i stedet at outsource hele eller dele af regnskabsopgaverne.

Ved at anvende et eksternt bogholderi vil spildtid nemlig kunne undgås, idet der kun betales for den vare, der bliver leveret, ligesom sygdom, ferie og pludselig fratrædelse ikke vil påvirke arbejdsbyrden hos de ansatte. Ved finansiel outsourcing er der nemlig aldrig kun én person, der kan tage sig af de pågældende arbejdsopgaver. Dette overlap giver et sikkerhedsnet og altså også en økonomisk besparelse, der er til at tage at føle på.

Skal vi tage slæbet for dig?
Kan du kende dig selv i ovenstående? Og lyder finansiel outsourcing som en løsning for dig? Så lad os klare dine regnskabsopgaver for dig. Hos Accountor er vi specialiseret i alle former for finansiel outsourcing og står klar til at varetage din økonomifunktion. Vi har mange års erfaring og samarbejder både med mindre og større virksomheder. Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak eller møde.

Del