2018_01_12
Nyheder

Ny stærk rekrutterings-konsulent ansat hos Accountor

Vi starter 2018 med ansættelse af Stig Bülow som ny Senior HR- og Rekrutteringskonsulent her hos Accountor. Det er lidt af et scoop! Stig har været 17 år i branchen, har solid erfaring med rekruttering af økonomi- og HR profiler og et omfattende netværk.

Om sin nye stilling hos Accountor, siger Stig:
”Accountor virker som en spændende virksomhed med ambitioner indenfor Rekruttering, og jeg glæder mig til at bidrage med min viden og erfaring i forhold til rekruttering af økonomiprofiler.

Jeg synes, det er virkelig interessant, når jeg kan udfordre kunden med kandidater, som jeg ser muligheder i, ”wild cards” med udviklingsmuligheder fremfor den ”traditionelle” kandidat. Det er motiverende, når jeg kan åbne kundens øjne for at kandidater med den rette personlighed og de nødvendige færdigheder nogen gange kan blive et bedre match end kandidater, der på det faglige matcher 100% - men måske ikke har den rette indstilling og personlighed til netop denne virksomhed. ”

Hos Accountor siger Salgsdirektør Martin Søgård Olsen:
”Det er ret unikt at finde en person, der kommer med så stort et netværk og så tung erfaring med rekruttering af økonomiprofiler. Stig har en lang dokumenteret erfaring med rekruttering til stort set alle typer kunder. Med denne indsigt og erfaring vil han kunne udvikle og styrke Accountors ydelser inden for Rekruttering.

Vi glæder os både på egne og kundernes vegne over, at vi har fået Stig om bord. Det vil løfte vores rekrutteringsydelser i et forvejen stærkt rekrutteringsteam”.

Velkommen til Accountor!