Regnskab

Vi har specialiseret os i at være økonomiafdeling for virksomheder af alle størrelser, herunder virksomheder som opererer på nordisk plan. 

Hvis den daglige bogføring er en kedelig rutineopgave, som bare skal overstås og stjæler tid fra vigtigere opgaver i din virksomhed, så lad Accountor tage slæbet. Vi elsker regnskaber, og for os er bogføring ikke en rutineopgave, men et vigtigt redskab til bedre indsigt i din virksomhed samt hjælp til at træffe vigtige beslutninger. Accountor hjælper virksomheder med en midlertidig eller permanent løsning inden for økonomi og bogholderi. 

Kontakt os Hent produktark

Vores store erfaring med regnskaber kan blive en gevinst for din virksomhed, og du kan med fordel bruge Accountor som en effektiv ekstern partner i arbejdet med den daglige bogføring.

Overvejer du om din virksomhed kan opnå forbedring og besparelser ved at have eksternt bogholderi mm, så er du velkommen til at kontakte os og høre mere.

Vi udbyder en række services inden for økonomistyring og personaleadministration, og vi er Nordeuropas største på markedet. Vi servicerer både store internationale kunder og mindre lokale virksomheder.

Mindre virksomhed i vækst?

Der er meget at se til som iværksætter, og her kan vi gå ind og hjælpe med bogholderi og regnskab, så I kan koncentrere jer om alt det andet. Hvis virksomheden er i vækst, og regnskabsdelen begynder at gribe om sig, kan vi hjælpe med en komplet løsning, hvor vi f.eks. sørger for:

  • Budgettering / Forecast
  • Bogføring samt betaling af fakturaer
  • Løn
  • Kreditorstyring
  • Års- og momsregnskab
  • Månedlig rapportering af KPI's til ejerkreds og direktion
  • Skat/Moms

Vi kan varetage din virksomheds daglige bogføring fra egen adresse, men vi udlejer også økonomimedarbejdere på interim basis, hvis du har brug for ekstra personale i perioder med spidsbelastning eller ved omstrukturering eller lignende. Vi kan desuden hjælpe dig med at effektivisere dine arbejdsrutiner, hvilket ofte medfører økonomiske besparelser.

Kunde case

Vi vil her fremhæve vores samarbejde med Telenor. I 2012 indgik vi en aftale om at levere en række regnskabsmæssige opgaver til Telenor, herunder kreditorstyring for Telenor koncernen.  Se mere om samarbejdet i videoen her.

Se flere kunde cases.

Læs mere om udlejning af økonomimedarbejdere på interim basis.

Bogføring online

Vi sætter en ære i at have tætte relationer til vores kunder og være personligt til stede til enhver tid. Du kan dog med fordel blande vores personlige serviceydelser med vores digitale. Du kan spare tid på eksempelvis fakturering og spare op mod 50 procent tid i dit økonomiske arbejde.

Læs mere om Accountor Online.

Kontakt os

Kontakt os med dit behov for hjælp til den daglige bogføring. Vi garanterer en kundeoplevelse af højeste kvalitet og skræddersyr hurtigt en optimal løsning med dine ønsker i centrum.

Vil du kontaktes af os, så udfyld denne kontaktformular,  og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. +45 44 34 50 00 eller skrive direkte til Salgsdirektør Martin Søgård Olsen på martin.olsen@accountor.dk