Accountor Online

Hos Accountor er vi specialister i at varetage bogføringen for mindre og mellemstore virksomheder. Kontakt en af vores markedschefer, som vil lave en analyse af, hvorvidt det kan betale sig at outsource dit bogholderi.

Accountor Online brochure Se produktark Kunde case - Comized Kontakt os

Unik online løsning, der giver mere tid til forretningen

For at gøre din økonomistyring så nem som overhovedet muligt, tilbyder vi en komplet online økonomistyringsløsning. Dette giver dig sammen med vores rådgivning og daglige assistance det nødvendige økonomiske overblik, og de bedste forudsætninger for at drive din forretning – uanset hvor du befinder dig.

Brug tiden på det, der skaber værdi

Økonomistyring og IT bliver nemt et stress­moment og en tidsrøver, der kan gå ud over din forretning i en travl hverdag. Med vores online løsning får du bogholderi og regnskab fra hånden i en fart, og slipper for al bøvlet med at have dit eget økonomisystem. Kort sagt: Du kan bruge al din produktive tid på dét, som skaber værdi: Dine kunder og din forretning.

Personlig service - Fast bogholder

Du får et moderne cloudbaseret økonomisystem og en fast tilknyttet bogholder til at sørge for det hele: bogføring, betalinger, fakturering, rykkerproces, rapporteringer, indberetninger og opstilling af regnskab.

Du kan altid tage fat i din personlige kontaktperson, som er tæt på din forretning. Det er nemt at ringe ind og få råd og vejledning. Det er din faste bogholder, der sørger for alle dine bilag, indberetninger og rapporteringer. Får du brug for yderligere services, udvider vi nemt vores aftale. 

Vi er bag dig hele vejen

Vores online løsning giver os en endnu bedre forståelse af din forretning, fordi vi kan se de samme informationer som dig via løsningen.


Alle processer håndteres digitalt. Alt foregår i skyen – men det er den personlige kontakt, der giver trygheden. Det er i hvert fald det, vi hører fra vores kunder. Læs hvordan Michael H Konditoriet oplever at outsource deres bogholderi til Accountor. 

Du har altid online adgang til at se opdaterede tal

Accountor Online samler alle dine regnskabsfunktioner i én praktisk pakke. Du skal blot have en internetforbindelse, så har du adgang til dine informationer, hvor og når som helst, om du vil følge med i betalinger, bogføring eller likviditet. 

Med vores app kan du nemt tilføje kvitteringer i systemet via få enkle steps. Og vi integrerer dit økonomisystem med din bank, så du ikke behøver at logge på netbank men nemt kan klare betalinger og overførsler direkte fra systemet.

Vi hjælper typisk med:

  • Bogføring
  • Betalinger
  • Fakturering
  • Rykkerproces
  • Rapportering
  • Regnskab
  • Løn

Fleksibel løsning - skalérbar 

Vi tilbyder en fleksibel løsning, hvor det er nemt at skalere op eller ned, alt efter hvordan det går med din forretning, og hvor meget du ønsker at få hjælp til. 

Prisen tilpasses det reelle behov

Med Accountors løsning kender du dine omkostninger på forhånd, da du betaler pr. bilag.

Prøv en online demo i dag

- og oplev, hvordan vores økonomisystem kan forenkle dit bogholderi og mindske den arbejdstid, du bruger på dit regnskab.

Prøv en gratis demo her.


Referencer

Se hvad vores kunder siger om at outsource til Accountor:

Michael H Konditoriet
Comized
Copenhagen Street Food


Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale med en af vores Markedschefer:

For virksomheder under 25 medarbejdere

Markedschef Steffen Wulff 
+45 39 16 05 04 / steffen.wulff@accountor.dk 

For virksomheder med flere end 25 medarbejdere

Markedschef Daniel Friis
+45 44 96 58 52 / daniel.friis@accountor.dk


Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. +45 44 34 50 00 eller udfylde denne kontaktformular, hvorefter vi vil kontakte dig.