Accountor Online

Outsourcing af bogholderi - vi håndterer alt inden for regnskab, bogholderi og løn for dig, så du kan koncentrere dig om din forretning. 

Kunde case - Rubæk Rengøring Kunde case - Comized Kontakt os Produktark

Vi sørger for dit daglige bogholderi og regnskab. Vi deler en online økonomiløsning, så du hele tiden har overblikket over dine opdaterede tal.

Personlig service - fast bogholder 

Du vil have en fast tilknyttet bogholder hos Accountor, men adgang til et helt team af kompetencer, hvis du f.eks. har brug for assistance fra en regnskabschef et par dage om måneden eller ad hoc hjælp til rapportering. Det er din faste bogholder, der sørger for alle dine bilag, indberetninger og rapporteringer. 

Vi håndterer alt indenfor:

  • Bogføring
  • Betalinger
  • Fakturering
  • Rykkerproces
  • Rapportering
  • Regnskab
  • Løn

Få overblikket overalt: Med vores app kan du nemt tilføje kvitteringer i systemet via få enkle steps.

Du har altid online adgang til at se opdaterede tal

Accountor Online samler alle dine regnskabsfunktioner i én praktisk pakke. Du skal blot have en internetforbindelse, så har du adgang til dine informationer, hvor og når som helst, om du vil følge med i betalinger, bogføring eller likviditet. 

Og vi integrerer dit økonomisystem med din bank, så du ikke behøver at logge på netbank men nemt kan klare betalinger og overførsler direkte fra systemet.

Tjek dit salg, din likviditet, dine udgifter m.v. fra din egen portal. Via portalen får du også hurtigt overblik over vigtige deadlines, f.eks. upload af bilag, moms mv. 

Nem dialog med os

Du kan altid tage fat i din personlige kontaktperson, som er tæt på din forretning. Det er nemt at ringe ind og få råd og vejledning. Eller aftale et fysisk møde, hvor vi gennemgår dine tal. 

Vores online løsning giver os en endnu bedre forståelse af din forretning, fordi vi kan se de samme informationer som dig. 
Vi har forskellige løsninger - til mindre virksomheder og større virksomheder med lager. Fælles for vores outsourcing service er, at du vil opleve at få:

  • Bedre overblik over din økonomi/forretning
  • Sikkerhed for at der bliver taget hånd om din økonomistyring
  • En økonomisk besparelse 

Brug tiden på det, der skaber værdi

Økonomistyring og IT bliver nemt et stress­moment og en tidsrøver, der kan gå ud over din forretning i en travl hverdag. Med vores online løsning får du bogholderi og regnskab fra hånden i en fart, og slipper for al bøvlet med at have dit eget økonomisystem. Kort sagt: Du kan bruge al din produktive tid på dét, som skaber værdi: Dine kunder og din forretning.

Fleksibel løsning - skalérbar 

Vi tilbyder en fleksibel løsning, hvor det er nemt at skalere op eller ned, alt efter hvordan det går med din forretning, og hvor meget du ønsker at få hjælp til. Prisen er transparent og volumen/transaktions-baseret - og tilpasses det reelle behov.

Vi er bag dig hele vejen

Alle processer håndteres digitalt. Alt foregår i skyen – men det er den personlige kontakt, der giver trygheden. Det er i hvert fald det, vi hører fra vores kunder. Læs hvordan Michael H Konditoriet oplever at outsource deres bogholderi til Accountor. 

Referencer

Se hvad vores kunder siger om at outsource til Accountor:

Rubæk Rengøring
Michael H Konditoriet
Comized
 


Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte Markedschef Steffen Wulff for en uforpligtende snak/møde, hvis du vil vide mere - eller er interesseret i en gratis demo.

Markedschef Steffen Wulff 
+45 39 16 05 04 / steffen.wulff@accountor.dk 


Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. +45 44 34 50 00 eller udfylde denne kontaktformular, hvorefter vi vil kontakte dig.