Bogføring

Vil du outsource din bogføring, så du kan fokusere mere på dine kernekompetencer i dit arbejde? Hos Accountor tilbyder vi bogføring outsourcing specifikt tilrettet dine behov. Vi kan varetage dele af eller hele virksomhedens finansielle funktion.

Kontakt os

Bogføring outsourcing

Vi er specialiseret i bogholderi outsourcing og står klar til at varetage din økonomifunktion. Vi har mange års erfaring og samarbejder både med mindre og større virksomheder.

Læs mere nedenfor om bogføring outsourcing eller kontakt os for mere information.

Bogføring outsourcing til nystartede virksomheder

Er din virksomhed forholdsvist nystartet? Så er det sandsynligvis masser af opgaver at se til. Kom lidt lettere i gang med professionel rådgivning og hjælp til bogholderi outsourcing hos Accountor. Vi elsker økonomi, regnskaber og bogføring og at hjælpe vores kunder med bogføring outsourcing, så de kan få større fokus på kerneområderne i deres virksomhed.

Især små og mellemstore virksomheder kan få stort gavn af bogholderi outsourcing, hvor du kun betaler for de timer, som er nødvendigt for et grundigt overblik over de økonomiske transaktioner.

Skal du administrere løn til en eller flere medarbejdere ud over dig selv? Det kan være et kompliceret område at sætte sig ind i lønadministration. Undgå at skulle holde dig ajour med regler og bekendtgørelser på området for løn og personale – og lad i stedet os klare opgaven!

Er du blevet nysgerrig, så kontakt os meget gerne og få et tilbud på bogføring outsourcing. Hos os får du en samarbejdspartner, der tager økonomislæbet og er specialiseret i regnskab, økonomistyring og løn.

Tilgængelig bogholderi outsourcing

Vi står altid til rådighed, når du har brug for assistance.

Hos Accountor møder vi kunder, der har dårlige erfaringer med at outsource deres bogføring grundet manglende personlig kontakt og gennemsigtighed. Vi ved, at der kan opstå akutte problemer eller behov for at få svar eller vejledning nu og her. Derfor er tilgængelighed et nøgleord for os hos Accountor.

Vi er Nordeuropas største udbyder af økonomistyring, bogføring outsourcing og rekruttering af medarbejdere til finansielle opgaver. Og med mere end 100 ansatte bare i Danmark er du sikker på, at vi altid har tid til rådgivning eller hjælp til hastesager.

Vil du kontaktes over telefon eller mail? Eller er du interesseret i et konkret tilbud på bogføring outsourcing og få nogle priseksempler på bordet? Så er du velkommen til at kontakte os eller skrive til vores salgsdirektør på martin.olsen@accountor.dk

Vi garanterer dig den bedste kundeoplevelse og et skræddersyet forløb til dig og din virksomhed, når du vælger bogføring outsourcing hos os.