Bogføring

Lad Accountor overtage bogholderiet, så du kan fokusere mere på dine kerneområder. Hos Accountor tilbyder vi bogføring outsourcing specifikt tilrettet dine behov. Vi kan varetage dele af eller hele virksomhedens finansielle funktion.

Kontakt os

Bogføring outsourcing

Vi er specialiseret i bogholderi outsourcing og står klar til at varetage din økonomifunktion. Vi har mange års erfaring og samarbejder både med mindre og større virksomheder.

Vi står altid til rådighed, når du har brug for assistance

Hos Accountor møder vi kunder, der har dårlige erfaringer med at outsource deres bogføring grundet manglende personlig kontakt og gennemsigtighed. Vi ved, at der kan opstå akutte problemer eller behov for at få svar eller vejledning nu og her. Derfor er tilgængelighed et nøgleord for os hos Accountor.

Læs mere nedenfor om bogføring outsourcing eller kontakt os for mere information.

Bogføring outsourcing til nystartede virksomheder

Er din virksomhed forholdsvist nystartet? Så er det sandsynligvis masser af opgaver at se til. Kom lidt lettere i gang med professionel rådgivning og hjælp til bogholderi outsourcing hos Accountor. Vi elsker økonomi, regnskaber og bogføring og at hjælpe vores kunder med bogføring outsourcing, så de kan få større fokus på kerneområderne i deres virksomhed.

Mindre og mellemstore virksomheder kan få stort gavn af bogholderi outsourcing

Fordelen er, at du kun betaler for de timer, som er nødvendigt for et grundigt overblik over de økonomiske transaktioner.

Skal du administrere løn til en eller flere medarbejdere ud over dig selv? Det kan være et kompliceret område at sætte sig ind i lønadministration. Undgå at skulle holde dig ajour med regler og bekendtgørelser på området for løn og personale – og lad i stedet os klare opgaven!

Er du blevet nysgerrig, så kontakt os meget gerne og få et tilbud på bogføring outsourcing. Hos os får du en samarbejdspartner, der tager økonomislæbet og er specialiseret i regnskab, økonomistyring og løn.

Vil I hellere selv rekruttere en bogholder eller have midlertidig hjælp i bogholderiet, så vil vi også meget gerne hjælpe.

Rekruttering af bogholder

Vores rekrutteringsteam er specialister i rekruttering af bogholdere og andre andre roller til økonomifunktionen. Hver dag sidder vores rekrutteringskonsulenter og sørger for at rekruttere dygtige regnskab- og økonomifolk til vores mange kunder. 

Vi har erfaringen og netværket til at skaffe dig den rette medarbejder. En rekrutteringsproces kan være tidskrævende og tage tid fra andre vigtige opgaver hos dig og din organisation. Lad os klare rekrutteringsprocessen for jer, så I ikke behøver bruge tid på det. Læs mere her.

Lej en bogholder

Hvis du har brug for hjælp til bogholderiet, men hverken ønsker at outsource eller rekruttere til en fast stilling, så er der også en tredje mulighed: lej en bogholder på midlertidig basis. Hos Accountor kan du leje vikarer til bogholderiet, hvis du har akut eller planlagt behov for assistance i økonomifunktionen i forbindelse med sygdom, en pludselig opsigelse, barsel eller andet fravær. Læs mere her.

Vil du kontaktes?

Vi er Nordeuropas største udbyder af økonomistyring, bogføring outsourcing og rekruttering af medarbejdere til finansielle opgaver. Og med mere end 100 ansatte bare i Danmark er du sikker på, at vi altid har tid til rådgivning eller hjælp til hastesager.

Vil du kontaktes over telefon eller mail? Eller er du interesseret i et konkret tilbud på hjælp til bogholderiet? Så er du velkommen til at kontakte os eller skrive til vores salgsdirektør på martin.olsen@accountor.dk