Rekruttering

Rekruttering

Vi kan hjælpe dig med at rekruttere de bedste medarbejdere inden for økonomi, løn og regnskab.

Kontakt os Hent produktark Reference - Bogholder Reference - Controller Reference - lønansvarlig

Rekruttering af medarbejdere inden for regnskab og økonomi

Det kræver specialistviden at rekruttere medarbejdere til økonomi- og regnskabsstillinger. Den ekspertise har Accountors rekrutteringsteam, da vores konsulenter udelukkende arbejder med rekruttering af medarbejdere og ledere til økonomifunktionen. 

Accountors store ekspertise i rekruttering af regnskabschef, økonomichef, CFO eller andet økonomisk personale kan også komme din virksomhed til gode. Hvad enten du har brug for medarbejdere til specialist- eller lederroller, finder vi hurtigt den optimale løsning til din virksomhed.

Når behovet for nye medarbejdere inden for økonomi, løn eller regnskab opstår, er Accountor et sikkert valg. Vi er et regnskabshus med speciale i finansiel outsourcing og har i dag over 33.000 tilfredse kunder.  Vi har omfattende erfaring med rekruttering af økonomimedarbejdere på alle niveauer og et stort netværk blandt økonomifolk. Gennem vores konstant opdaterede kandidatdatabase og via search & selection finder vi hurtigt kompetent personale til din virksomhed, også når opgaverne melder sig akut.

Vi tilbyder:

  • Rekruttering af regnskabschef
  • Rekruttering af økonomichef
  • Rekruttering af CFO
  • Rekruttering af lønbogholdere
  • Rekruttering af finansbogholdere
  • Rekruttering af debitor- og kreditorbogholdere
  • Rekruttering af finansielle controllere
  • Rekruttering af business controllere

Vi sætter en ære i at kende vores kandidater godt, så vi kan sikre det rette match mellem medarbejder og virksomhed. Vi har et stort netværk i branchen og kan derfor hurtigt finde frem til de bedst egnede medarbejdere. Vi arbejder med en høj grad af fleksibilitet, og vores erfarne rekrutteringsteam kan enten sammensætte et komplet rekrutteringsforløb eller bidrage til et allerede eksisterende forløb i din virksomhed.

Typisk rekrutteringsforløb 

Hvis du ønsker, at vi varetager hele rekrutteringsprocessen, vil et typisk forløb se ud som nedenfor, men vi kan naturligvis skræddersy forløbet, så det passer til dit behov for hjælp i processen.


Assistance til en del af rekrutteringsprocessen

Hvis du selv vil køre rekrutteringen, men har behov for hjælp til dele af processen, så tag fat i os. Vi kan f.eks. tilbyde at varetage 2.interview runde og teste dine topkandidater - fagligt, kognitivt og personlighedsmæssigt. 

Referencer

Se et udvalg af vores kunde cases her

Kontakt os

Hvis du planlægger rekruttering af økonomichef, regnskabschef, CFO eller andre økonomiske medarbejdere, så lad Accountors store erfaring og ekspertise på området hjælpe dig til den perfekte løsning.

Vores rekrutteringskonsulenter:

Jeanette Elin Nielsen
Rekrutteringskonsulent
jeanette.nielsen@accountor.dk 
Mobil: +45 30 700 632

Steffen Paaske Christensen
Rekrutteringskonsulent
steffen.christensen@accountor.dk
Mobil: +45 41 95 38 14

Stig Bülow
Senior HR- og Rekrutteringskonsulent
Stig.bulow@accountor.dk
+45 44 50 13 59

Astrid Wennerstrøm Skeel
Recruitment Consultant
astrid.skeel@accountor.dk
+45 41 95 38 26

Vil du kontaktes af os, så udfyld denne kontaktformular og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.


Det siger kunderne:

Pernille Damgaard Jepsen, Økonomichef, 

ThyssenKrupp Elevator A/S:
"Accountor har været en stor hjælp i processen med rekruttering af vores nye controller. De har været rigtig gode omkring behov og valgkriterier for kandidater og givet god sparring efter samtaler og ved valg af kandidat. Det er jeg super tilfreds med."

Jesper Rechter Christensen, CFO, Unisport A/S,
om rekruttering af Junior Controller:

”Vi bruger ofte ekstern hjælp til vores rekrutteringer, og denne gang valgte vi Accountor, da de er specialister i rekruttering til økonomifunktionen. Jeg var meget glad for processen; det var tydeligt, at rekrutteringskonsulenten var erfaren og havde et godt kendskab til markedet for økonomiprofiler. Han kunne sparre med mig omkring kravprofil, kandidattype og lønniveau, så vi kunne tiltrække den rette profil. Vi havde en god forventningsafstemning fra starten; jeg blev løbende opdateret med status og udvikling, og vi fik den rette kandidat til stillingen. Jeg er meget tilfreds med forløbet.”

Finance Manager, Lone Larsen, GN Audio A/S, 
om rekruttering af finans- og lønbogholder:
"Det var en rigtig god oplevelse at få hjælp til rekrutteringen af Accountor. Rekrutteringskonsulenten var ekstrem god til at forstå og fornemme, hvad jeg havde brug for. Hun var meget professionel i forhold til at spørge ind og udfordre mig på kandidatprofilen, og sammen fandt vi frem til den helt rette profil.”