Bogholder

Accountor tilbyder hjælp til virksomheder, der mangler assistance til personaleadministration inden for økonomi og bogføring. Har du brug for korrekt bogføring og lønadministration, der altid er klar til tiden? Så er det værd at overveje Accountors hjælp til rekruttering af løn-bogholder eller finans-bogholder til din virksomhed.

Kontakt os Reference case

Rekruttering af lønbogholder

Vi er en konsulentvirksomhed i rivende udvikling – faktisk er vi Nordeuropas største med 2600 ansatte fordelt på syv lande, heriblandt Sverige, Norge, Finland og Rusland foruden Danmark. Vores danske kontor har cirka 100 medarbejdere, og vi er klar på at assistere dig med rekruttering af løn-bogholder, hjælp til personaleadministration, løn og finans eller finansiel outsourcing.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om vores erfaringer med løn, regnskab og rekruttering af de bedste medarbejdere.

Rekruttering af finans-bogholder

Spar tid på et langt ansættelsesforløb og vælg i stedet rekruttering af finans-bogholder eller rekruttering af debitor/kreditor-bogholder. Fortæl os om jeres behov og bliv matchet op med vores bedste kandidater til opgaven.

Vi har stor erfaring med rekruttering og professionel personaleadministration, så du kan koncentrere dig om andre ting i dit arbejde end at spekulere på, hvor du finder en kompetent bogholder. Vi har et stort netværk af relevante kandidater, som vi kender personligt. Det hjælper os til at vælge den bedste medarbejder, der kan skabe relevante resultater for vores kunder, og som passer ind på arbejdspladsen. Vi benytter os også af traditionel annoncering og search i markedet for at finde det bedste kandidatfelt, som I kan vælge ud fra.

Kontakt os i dag og lad og hjælpe med rekruttering af en løn-bogholder, som I kan have fuldt tillid til.

Rekruttering finans-bogholder til fuldtid eller deltid?

Søger du rekruttering af en finans-bogholder til en fuldtidsstilling eller måske bare til deltidsopgaver? Med Accountor som din samarbejdspartner får du det bedste match mellem din virksomhed og de bedste kandidater i vores system/netværk. Uanset om du søger rekruttering af finans-bogholder til 37 timer om ugen eller til deltid.

Vi er grundige, når det gælder rekruttering af debitor/kreditor-bogholder til vores kunder, for vi ved, at det betaler sig at spørge ind til kundens behov og kende kandidaternes personlige og faglige kompetencer. Vi benytter os ofte af både traditionel annoncering, databasesøgning og search i markedet. Vi lever af tilfredse kunder, og i dag har vi mere end 33.000 af slagsen.

Vil du vide mere om rekruttering debitor/kreditor-bogholder?

Kontakt os på mail@accountor.dk eller på telefonnummer 44 34 50 00 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Du kan også skrive en besked til os her, hvis du ønsker et tilbud eller en præsentation af vores rekruttering af løn-bogholder eller medarbejder til andre finansielle opgaver.