Regnskabschef

Mangler du en ny medarbejder til styring af løn, regnskaber og økonomi i din virksomhed, så overvej professionel rekruttering. Regnskabschef, økonomichef eller en økonomimedarbejder? Fortæl os om dine behov og lad os sammen finde den bedste regnskabschef, økonomichef eller anden økonomimedarbejder, der kan klare opgaverne til perfektion.

Kontakt os

Rekruttering regnskabschef

Med Accountors rekruttering af regnskabschef får du:

  • En samarbejdsparter med stor erfaring med rekruttering – økonomichef og regnskabschef
  • Engageret og tydelig kommunikation
  • Samarbejde med et succesfuldt rekrutteringsteam med ekspertise i rekruttering til økonomistillinger
  • En kundeoplevelse af højeste kvalitet
  • Rekruttering af regnskabschef/økonomichef/økonomisk medarbejder, der gerne gør lidt ekstra for opgaven

Rekruttering økonomichef

Overvejer du rekruttering af økonomichef, CFO eller regnskabschef til virksomheden? Hos Accountor får du adgang til nogle stærke kandidater, der søger nye udfordringer. Uanset om du skal bruge medarbejdere til lederjobs eller en specialiststilling, så kan vi finde den optimale nye medarbejder til din virksomhed. Vi finder de bedste kandidater via traditionel annoncering, search i markedet, databasesøgning og netværk i branchen.

Kontakt os i dag og hør mere om rekruttering af regnskabschef, økonomichef eller andre økonomistillinger– og bliv en del af vores mere end 33.000 tilfredse kunder.

Rekruttering af medarbejdere på alle niveauer

Hos Accountor tilbyder vi professionelle og nøje udvalgte kandidater, der matcher kundernes behov.

  • Rekruttering – regnskabschef
  • Rekruttering – økonomichef / CFO (chief financial officer)
  • Rekruttering – løn- og finansbogholdere

Vi er specialister i finansiel rekruttering og har erfaring med rekruttering af alle profiler til økonomifunktionen. Vi udvælger med succes de rette økonomimedarbejdere og ledere til vores kunder.

Vi har en stor kandidatdatabase og et solidt netværk i branchen. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler rekruttering af regnskabschef eller chef til økonomistyring. Har du akut brug for assistance, så er vi ligeledes klar til at hjælpe dig med rekruttering af økonomichef, debitor- og kreditorbogholdere eller andre kompetente økonomimedarbejdere i en fart. Til kortere projekter kan du desuden leje en dygtig medarbejder til finans, løn, regnskaber med mere.

Ring til os i dag og få en uforpligtende snak med os om dine rekrutteringsbehov.  Vi sidder klar til at hjælpe dig!