Regnskabschef

Mangler du en ny medarbejder til styring af løn, regnskaber og økonomi i din virksomhed, så overvej professionel rekruttering. Regnskabschef, økonomichef eller en økonomimedarbejder? Fortæl os om dine behov og lad os sammen finde den bedste regnskabschef, økonomichef eller anden økonomimedarbejder, der kan klare opgaverne til perfektion.

Kontakt os

Rekruttering regnskabschef

Med Accountors rekruttering af regnskabschef får du:

  • En samarbejdsparter med stor erfaring med rekruttering – økonomichef og regnskabschef
  • Engageret og tydelig kommunikation
  • Samarbejde med et succesfuldt rekrutteringsteam med ekspertise i rekruttering til økonomistillinger
  • En kundeoplevelse af højeste kvalitet
  • Rekruttering af regnskabschef/økonomichef/økonomisk medarbejder, der gerne gør lidt ekstra for opgaven

Rekruttering økonomichef

Overvejer du rekruttering af økonomichef, CFO eller regnskabschef til virksomheden? Hos Accountor får du adgang til nogle stærke kandidater, der søger nye udfordringer. Uanset om du skal bruge medarbejdere til lederjobs eller en specialiststilling, så kan vi finde den optimale nye medarbejder til din virksomhed. Vi finder de bedste kandidater via traditionel annoncering, search i markedet, databasesøgning og netværk i branchen.

Det siger kunderne: 
 

CEO, Jens Elers, DMC Denmark om Accountors hjælp til rekruttering af regnskabschef:

"Jeg synes lige, at I skal have en tilbagemelding på vores regnskabschef, som vi ansatte på baggrund af jeres rekommandation. Hun har nu været hos os en måned, og det har været et totalt perfekt match. Hun er en dygtig og pro-aktiv leder, som allerede har implementeret flere nye idéer og som er ved at arbejde med total renovation af vores økonomisystem pr 1/1-19. Hun har forstået at komme ind i firmaet med megen diplomatisk sans og er allerede vellidt og respekteret bland alle sine kolleger.
Jeg havde et møde med hende i dag, hvor hun nævnte, at hun glæder sig til at komme på arbejde hver dag, så det har været en total win-win situation omkring ansættelsen af hende! 

Så, stor tak for hjælpen!"

Se øvrige referencer her.

Kontakt os i dag og hør mere om rekruttering af regnskabschef, økonomichef eller andre økonomistillinger.

Rekruttering af medarbejdere på alle niveauer

Hos Accountor tilbyder vi professionelle og nøje udvalgte kandidater, der matcher kundernes behov.

  • Rekruttering – regnskabschef
  • Rekruttering – økonomichef / CFO (chief financial officer)
  • Rekruttering – løn- og finansbogholdere

Vi er specialister i finansiel rekruttering og har erfaring med rekruttering af alle profiler til økonomifunktionen. Vi udvælger med succes de rette økonomimedarbejdere og ledere til vores kunder.

Vi har en stor kandidatdatabase og et solidt netværk i branchen. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler rekruttering af regnskabschef eller chef til økonomistyring. Har du akut brug for assistance, så er vi ligeledes klar til at hjælpe dig med rekruttering af økonomichef, debitor- og kreditorbogholdere eller andre kompetente økonomimedarbejdere i en fart. Til kortere projekter kan du desuden leje en dygtig medarbejder til finans, løn, regnskaber med mere.

Ring til os i dag og få en uforpligtende snak med os om dine rekrutteringsbehov.  Vi sidder klar til at hjælpe dig!